Foto's voor de Groensector Online lezen  |  Afmelden
Kleurrijke herfst


Herfstbloeiers en voorjaarsbollen
Tussen alle herfstbloeiende planten en heesters worden de voorjaarsbollen alweer geplant om in het voorjaar te genieten van de kleurrijke borders, potten en manden. Ook Visions heeft veel voorjaarsbollen geplant om in het voorjaar de bloemen te fotograferen.
Bollen planten
Bollen kun je verspreid in borders planten, in groepjes bij elkaar, tussen de vaste planten of in het gazon.
Kijk verder
Lasagne van bloembollen
In het voorjaar wekenlang genieten van verschillende voorjaarsbloeiers? Volg dan het stappenplan aan de hand van deze foto's.
Kijk verder

ON STAGE
Maveridge International B.V.
Maveridge is een bloembollenkwekerij gespecialiseerd in het kweken van hoge kwaliteit bloembollen voor tuinen en kassen. Bekijk hier de website van Maveridge International B.V. en volg ze op instagram en/of facebook.
Meer info

Combinaties
VASTE PLANTEN combinaties
Met een selectie vaste planten uit het assortiment van Van Woudenberg Tuinplanten heeft Visions deze zomer nieuwe kleurrijke combinaties gemaakt en toegevoegd aan de webshop.
Kijk verder

Dahlia's kleuren onze studio
De afgelopen tijd heeft Visions een grote variatie dahlia's gefotografeerd. Naast close-ups, groepen en mixen zijn er ook lifestyle beelden en beelden van boeketten gemaakt.
Kijk verder

What's new
Onze beeldbank wordt voortdurend aangevuld. Alleen de beste foto's worden in onze beeldbank opgenomen. Benieuwd naar de nieuwste aanwinsten?
Kijk verder
What's hot
Wie aan pompoenen denkt, denkt aan Halloween. Laat je inspireren door onze beelden van uitgesneden pompoenen, verlichte pompoenen en pompoensoep. Allen met een stappenplan in beeld gebracht.
Kijk verder

Volg Visions Pictures ook op
t  
f  
i  
p  
vimeo