Foto's voor de Groensector Online lezen  |  Afmelden
GROEN in huis


Groene of bloeiende kamerplanten
Een interieur is niet compleet zonder een kamerplant als eyecatcher.
Kies je voor een Urban Jungle of een stoere sfeer; Visions heeft wat je zoekt! Onze beeldbank wordt regelmatig aangevuld met diverse soorten kamerplanten.

Kijk verder


IPM Essen 2020
De IPM in Essen, Duitsland komt er weer aan! De grootste internationale vakbeurs wordt gehouden van 28 tot en met 31 januari 2020. Onze collega's Morgan van de Reep en Marieke Hahn gaan naar Duitsland en zij stellen zich graag aan je voor!
Wil je ons ontmoeten en/of willen weten wat Visionspictures voor jou kan betekenen? Maak dan nu alvast een afspraak door een e-mail te sturen naar pictures@visionspictures.com en dan zien we je volgende week op de IPM!

Lees meer

ON STAGE

Boltha B.V.
Boltha is uitgegroeid tot een modern bloembollenbedrijf, gevestigd in Breezand.
De bloeiende collectie van Boltha B.V. kunt u ook bewonderen tijdens de Lentetuin Breezand (27 februari tot 2 maart 2020) en op de Keukenhof, inzender 81
(21 maart tot 10 mei 2020). Boltha B.V. ontmoet u graag.

Meer info

BEHIND THE SCENES:
Kerstvideo
Heb je de Visions kerstvideo gezien en ben je benieuwd hoe deze tot stand is gekomen? Bekijk de aftermovie en maak kennis met de makers.

Kijk verder

What's new
Onze beeldbank wordt voortdurend aangevuld. Alleen de beste foto's worden in onze beeldbank opgenomen. Benieuwd naar de nieuwste aanwinsten?

Kijk verder
What's hot
Een plant hoeft echt niet altijd in een pot op de vensterbank. Laat je creativiteit de vrije loop door bijvoorbeeld een plantje in een gloeilamp te zetten. Een laagje water in plaats van aarde laat de wortels stralen. Kijk voor meer inspiratie bij onze trending concepts.

Kijk verder

Volg Visions Pictures ook op
 
f  
i  
p  
vimeo