Foto's voor de Groensector Online lezen  |  Afmelden
Bloeiend voorjaar

Beste Visions klant
Visions maakt onderdeel uit van een wereldwijd netwerk dat zich voornamelijk bevindt in de longen van de aarde: de botanische sector.

Ook onze mooie sector wordt nu hard getroffen door de coronacrisis en dat heeft grote gevolgen voor zowel de kleine bloemist op de hoek van de winkelstraat als expediteurs, transporteurs, kwekers, veredelaars en ons jaarlijkse trots: De Keukenhof.

De vraag neemt af. Bijna de helft van alle bloemen op de veilingen van Royal FloraHolland wordt noodgedwongen vernietigd. Maar de strijdkracht is groot en crisis brengt de mensen nader tot elkaar.
Er worden mooie initiatieven opgezet door bijvoorbeeld vrachtwagens vol tulpen te bezorgen aan ziekenhuispersoneel en ouderen in verzorgingstehuizen.

De initiatieven tonen aan hoe vindingrijk onze sector is. Letterlijk van de nood een deugd maken, terwijl het water aan de lippen staat toont daadkracht en optimisme.

Onze gedachten gaan uit naar ieder die effecten ondervindt van deze onzekere tijd.
Visions blijft jullie begeleiden zodat we gezamenlijk blijven floreren.

De vernieuwde website is online
De website van Visions Pictures begint dit voorjaarsseizoen met een frisse start! Met een nieuwe look en een paar technische aanpassingen staat onze vernieuwde website nu online en is het zoeken naar het juiste beeld nóg makkelijker.
Kijk verder

ON STAGE
Compass Plants B.V.
Compass Plants B.V. biedt een zeer uitgebreid assortiment van kwalitatief hoogwaardige planten gericht op de professionele markt en beschikt over een exclusief assortiment. Tevens helpt Compass Plants met het aanvragen van kwekers, patent- en merkrecht.
Meer info

What's new
Onze beeldbank wordt voortdurend aangevuld. Alleen de beste foto's worden in onze beeldbank opgenomen. Benieuwd naar de nieuwste aanwinsten?
Kijk verder
What's hot
Hoewel de hippeastrum eigenlijk een klassieker is die echt bij de kerst hoort, is deze bloem veelzijdiger. Combineer de amaryllis bijvoorbeeld met tulpen en voorjaarstakken voor een stijlvol en uitbundig lenteboeket.
Kijk verder

Volg Visions Pictures ook op
 
f  
i  
p  
vimeo